[metaslider id=2488]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]

Beltéri ajtó a Bíborháznál!

Egy beltéri ajtónál manapság már kevés, ha tökéletesen ellátja a feladatát, hiszen dekorációs elemként is illeszkednie kell a lakás enteriőrjébe – így még összetettebb feladat megtalálni a megfelelőt. A választék pedig szinte kimeríthetetlen, a beltéri ajtó megjelenését, stílusát, színvilágát és persze az árát figyelembe véve, számtalan variáció lehetséges.

A Bíborház szakképzett munkatársai mindenben az Ön rendelkezésére állnak, hogy megtalálja a saját szempontjaival és ízlésével leginkább harmonizáló beltéri ajtót. Ennek érdekében nálunk a különféle színű és formavilágú ajtók széles választékából válogathat. Ha például a klasszikus, rusztikus beltéri ajtókat kedveli, a Nord és a Classic típusokkal mindenképpen érdemes megismerkednie. Ezeket is megrendelheti egyedi méretben, vagy toló kivitelben. A természetes anyagok kedvelőinek ajánljuk különleges technológiával gyártott beltéri ajtóinkat, amelyek alapanyaga borovi fenyő.

Ha jó ár-érték arányú, tartós megoldást keres, akkor a festett MDF beltéri ajtó lesz az Ön számára a legoptimálisabb. Ez csak néhány típus a Bíborház széles választékából, amit a következőkben részletesebben is bemutatunk. Ismerkedjen meg beltéri ajtóinkkal!

Látogasson el beltéri ajtó bemutatótermünkbe ahol munkaidőben személyes szak tanácsadással segítenek érdeklődőink számára. Bemutatótermünkben a beltéri ajtó kiegészítőket is kipróbálhatja és megrendelheti. Beltéri ajtó megrendelésén és házhoz szállításán kívül beltéri ajtó beépítéssel is foglalkozzunk így Önnek nincs más dolga mint kiválasztani a megfelelő ajtó típust és a beépítés időpontját egyeztetni. 

Azonnal! Raktárról vihető beltéri ajtók.

Nostra PVC ajtók 3D Dekor ajtók Német dekor ajtók
Beltéri ajtókban otthon vagyunk OLD PAGE Beltéri ajtókban otthon vagyunk OLD PAGE nyitora-raktarrol-nemet-dekor-ajto
Kattintson ide! Kattintson ide! Kattintson ide!
Vagy hívjon a 06-1-780-2760 telefonszámon!

Háromféleképpen dolgozunk…

jól

gyorsan

olcsón

icontexto-emoticons-07-128x128 icontexto-emoticons-10-128x128 icontexto-emoticons-08-128x128

Egyszerre kettőt tudunk teljesíteni!

Hívjon bennünket és mondja meg, melyik kettőt szeretné!

06 – 1 – 780 – 2760

Beltéri ajtó típusok

PVC fóliás beltéri ajtók

Beltéri ajtókban otthon vagyunk OLD PAGE A PVC fóliás beltéri ajtók talán legnagyobb előnyei a nedvességállóság és kopásállóság, az egyszerű gondozás és a háztartási vegyi anyagokkal szembeni ellenálló képességük.

Ellenállnak a hőmérsékleti változásoknak, nagy igénybevételek mellet is ajánlott kisgyermekes családoknak, munkahelyeken, irodákban egyaránt.

A fólia nem fakul, nem öregszik, nem szárad el, és nem különül el mint a furnér.

Szerkezetileg az ajtólap egy 28×34 mm méretű, kétrétegű fenyőgerincből készült ajtókerettel rendelkezik, amely a peremterületen egy „mikrostift”-el van összekötve, ami növeli a külső hatásokkal szembeni ellenállást és minimalizálja az ajtó deformálódásának lehetőségét.

Minden Nostra PVC beltéri ajtó CE és ISO9001 tanúsítvánnyal rendelkezik.

3D dekor beltéri ajtók

3d vákuumfóliás beltéri ajtók A Bíborháznál elérhető 3D dekor beltéri ajtókat a kiváló minőség jellemzi. Ezek az ajtók a modern szabványoknak és a mai elvárásoknak egyaránt megfelelő alapanyagokból, nagy odafigyeléssel készülnek.

Ha fontos a jó ár, a hosszan tartó minőség és az egyedi megjelenés, ezekben az ajtókban nem fog csalódni. Számtalanféle marásminta, felosztás, felületi és tokszín közül válogathat, és oldalunkon meg is tervezheti a saját beltéri ajtaját. Így azonnal megnézheti az Ön által elképzelt ajtót. Kínálatunkból többféle 3D dekor ajtó közül válogathat. CPL minőségű 3D dekor beltéri ajtóink alapanyaga MDF.

Az MDF nagy előnye, hogy görcsöktől és feszültségtől mentes, egyöntetű anyag, amelynek nedvességtartalma is optimális. Így garantált, hogy ez a beltéri ajtó típus nem fog megvetemedni. A 0,4 milliméteres fóliaréteg tovább erősíti az ajtót, és ellenállóvá teszi a felületét.

Az üveggel osztott 3D dekor beltéri ajtók új színfoltot jelentenek a piacon. Ez a típus sajátos keveréke egy üveglapos ajtónak, és egy hagyományos, tömör beltéri ajtónak. A forma- és látványvilága igazán különleges, kiválóan alkalmas rá, hogy feldobja a lakás hangulatát.

A hőszigetelt 3D dekor beltéri ajtók speciális anyagok felhasználásával készülnek. Papírrács, illetve könnyített faforgács helyett ugyanis kiemelkedő hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező szigetelőanyagokat tartalmaznak, amilyeneket a külső épületszigeteléshez is használnak.

Hangszigetelt 3D dekor beltéri ajtóinkat elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy a zajterhelést a lakáson belül is mérsékelni tudják. A hangszigetelt belső ajtó a legjobb választás a fenti esetben, hiszen az általa biztosított nyugalom jóval többet ér, mint amennyi pluszkiadást a termék kissé magasabb ára jelent. A fentiek mellett krómcsíkkal ellátott ajtók közül is választhat a 3D dekor beltéri ajtókon belül.

Festett MDF beltéri ajtók

MDF beltéri ajtók Az MDF beltéri ajtó (közepes sűrűségű farostlemez = Medium-Density Fiberboard) az elmúlt pár évben az egyik legnépszerűbb belső ajtótípussá vált – nem véletlenül.

Egyik jellemzője ugyanis átlagon felüli tartóssága, így ha ezt a típust választja, biztos lehet benne, hogy jó pár évig nem kell ajtócserén gondolkodnia. Az sem mellékes szempont, hogy ennél a típusnál Önnek már nem kell a festéssel foglalkoznia. Mesterember segítségére sem lesz szüksége ehhez, hiszen a festett MDF ajtó tökéletes festéssel rendelkezik. Az ajtó felülete hozzáértő csiszolást kap a festés előtt, ami garantálja, hogy a festék tartósan bírja az igénybevételt.

Az MDF tulajdonságai hasonlóak a fához. Ezért az MDF-et is könnyű megmunkálni, jól marható. Mivel CNC-technológiát használunk, az ezekre a beltéri ajtókra mart minták, díszítések kialakításának csak az Ön képzelete szabhat határt. Ön kiválasztja, mi pedig elkészítjük!

CPL Kemény fóliás beltéri ajtók

CPL beltéri ajtóink Karcálló és parázsálló felülettel ellátott HDF beltéri ajtókból 35 különböző színt tartunk, és közel ötvenféle üvegkivágás választható hozzájuk, egyedi méretben. Felmerül a kérdés, miért érdemes ezt a típust választani például a dekorfóliással szemben? Hiszen első pillantásra hasonlónak tűnnek. De ha nemcsak nézzük az ajtót, hanem közelebb megyünk hozzá, és meg is érintjük, rögtön egyértelművé válik a különbség.

A dekorfólia ugyanis a CPL fóliánál vékonyabb. Ebből adódóan gyengébb védelmet ad, nem bírja annyira strapát, de egy olyan helyen, ahol viszonylag kis igénybevételnek van kitéve, tökéletesen elegendő. Ha viszont sokan élnek az adott helyen, illetve ha gyerekek is vannak, a CPL fóliás változat a megfelelő választás. Egy munkahelyen vagy egy irodában szintén a CPL fóliás ajtót javasoljuk, mivel ezeken a helyeken általában jelentős igénybevételre lehet számítani. Fontos szempont lehet az is, hogy ezt a fajta belső ajtót lényegesen könnyebb tisztán tartani.

Classic festett beltéri ajtók

classic festett beltéri ajtóink Ez az egyik legnépszerűbb beltéri ajtócsaládunk, ami átlagon felüli minőséget képvisel a beltéri ajtó kategóriában.

A fehér szín a visszafogottan elegáns tisztaság stílusát képviseli, ráadásul a hatására tágasabbnak, levegősebbnek tűnnek a helyiségek. Ha Ön is kedveli ezt a szín- és stílusvilágot, a forma-nyomott, fehér színű, lakk beltéri ajtó tökéletes választás lesz az Ön számára.

A honlapunkon található Classic festett beltéri ajtók környezettudatos módon, a lehető legkisebb CO2-kibocsátással készültek. Az ajtók alapanyaga minősített erdészetektől származik. Ezek a fehér, lakk beltéri ajtók hatszoros felületkezelésen mennek át, mielőtt a végleges fedőréteg rájuk kerül. Ez az eljárás kiemelkedő színtartást biztosít, és azt is garantálja, hogy az így kezelt beltéri ajtók a nagyobb igénybevételt is bírni fogják.

Belső szerkezetüket tekintve papírrácsos, illetve csőüreges térkitöltésűek lehetnek, és kétféle tokkal is rendelhetőek.

Design beltéri ajtók

design beltéri ajtóink Beltéri ajtóink közül leginkább a Design és a Classic dekor beltéri ajtóink stílusát nevezhetjük letisztultnak és egyszerűnek.

Dekorcsíkokkal ellátva ugyanakkor ezek az ajtók is fiatalos, friss, lendületes hangulatúvá varázsolják a lakás belső terét. A teli lapos modelljeinket és a tokszerkezeteket raktárról tudjuk szállítani.

A honlapon megadottól különböző vastagságú modellek is rendelhetőek. Sőt, kétszárnyú beltéri ajtóként is választhatja ezt az ajtótípust, ez kettő egyszárnyú ajtó árába kerül.

Német dekorfóliás beltéri ajtók

Német dekorfóliás ajtóink Ezek a beltéri ajtók a legendás német minőséget képviselik, miközben az áruk is reális, sőt, kifejezetten kedvező. A dekorfólia mintázata valósághűen adja vissza a valódi fa erezetét. Felületüket kifejezetten könnyű tisztítani, és az összes divatos színárnyalatban rendelhetőek.

Elsősorban azoknak javasoljuk ezt az ajtótípust, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni, ha egy belső ajtó megjelenéséről, szépségéről van szó, de a költségeket is szeretnék kordában tartani. Német dekorfóliás beltéri ajtóink kifejezetten olcsónak mondhatóak, miközben a látványuk, a színeik gyönyörűek.

Lényeges, hogy nálunk a mérsékelt ár sosem jelent gyengébb minőséget! De akkor hogy lehetséges, hogy ezeket a beltéri ajtókat ennyivel olcsóbban lehet megvásárolni? A választ az ajtó felülete rejti. A hagyományos CPL beltéri ajtókhoz képest a dekorfóliás ajtó felszíne egy vékonyabb, papíralapú bevonattal van borítva. Ez a felület valamivel kevésbé strapabíró, mint a CPL ajtók kemény fóliája.

Technikai beltéri ajtók

Egy beltéri ajtó gyakran speciális követelményeknek kell, hogy megfeleljen. A nálunk megtalálható technikai belső ajtók a legkülönlegesebb igényeknek is eleget tesznek. Hanggátló beltéri ajtóink többféle kivitelben és hanggátló-értékben érhetőek el.

A 33 decibeles típus mérsékeltebb igénybevételnél, illetve lakossági célra optimális. Közbülső fokozat a 35-37 decibeles modell, míg a 42 decibeles hanggátló ajtó EMI minősítéssel rendelkezik. Ez utóbbi már a mozik vagy a zenés-táncos szórakozóhelyek hangszigetelését is hatékonyan szolgálhatja. A kiskereskedelmi forgalomban beszerezhető beltéri ajtók nem képesek elviselni a tartós és jelentős páraterhelést.

Vizes, illetve nedves beltéri ajtóink erre jelentenek megoldást. A nedvestéri ajtókat zuhanyzóba, WC-be, esetleg szaunába érdemes beépíteni. Sokkal jobban bírják majd a nagy mennyiségű párát, mint egy hagyományos beltéri ajtó. A vizestéri ajtók uszodákba, illetve strandokra is jó megoldást jelentenek.

A fentieken kívül EMI minősített tűz- és füstgátló beltéri ajtók, valamint röntgenajtók közül válogathat.

Műanyag beltéri ajtók

Műanyag ajtóink beltérre Energiatakarékos, hosszú élettartamú, könnyen karbantartható beltéri ajtóra lenne szüksége?

Mi más jöhetne szóba, mint egy műanyag beltéri ajtó?

Mindamellett, hogy ilyen tulajdonságokkal rendelkezik, kiváló ár-érték arány jellemzi valamennyi termékünket.

Ügyfeleink véleménye

[insert page=’velemenyek-ugyfeleink-mondtak-rolunk’ display=’content’]

nyito-lefele-nyil-bibor

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”true” ajax=”false”]