imodifa-3d-marassal-keszult-belteri-ajtok-tervezese

Imodifa 3D marással készült beltéri ajtó tervező

Imodifa Deep ajtók

Modern világunk fókuszpontja az érzékelés, éppen ezért mindent szeretnénk egyszerre: hallani, szagolni, látni és tapintani, mert minél erősebb az érzékszerveinket érő impulzus, annál maradandóbb az élmény. Ezt a koncepciót követték az IMODIFA tervezői is, midőn megalkották a DEEP ajtókat.

Érzékeljen tapintással! Hunyja le a szemét és érezze a mintákat mélységükben, éleikben, lágyságukban és rafináltságukban. Ha tágra nyitja szemeit, lássa szépségét, hangulatát és időtálló értékét. Megteheti, mert megérkezett a piacra ez az újdonság.

Új, mert a falburkolatok révén már ismert minták most 3D-ben jelennek meg az ajtókba marva, s mi sem természetesebb, mint hogy e minták ajtón és falburkolaton egymással összhangban, azonos méretben tetszelegnek. Innen a termékcsalád elnevezése is, hiszen a DEEP szó jelentése mélység.

Modern. Formabontó. Impulzív. DEEP.

Azonnali árajánlatkérés 3D beltéri ajtóra

biborhaz-kerjen-ajanlatot-vagy-ingyenes-visszahivast

Felújítást tervez? Esetleg építkezést? Talán már folyamatban vannak a munkálatok, de még nem talált megfelelő nyílászárókat? Válasszon egy Önt érdeklő termékcsoportot az alábbiakból, és máris egy lépéssel közelebb kerül a megoldáshoz.

  • Bíbor ház A kiválasztás után, nyomja meg az "Ez érdekel" gombot, és az adott termékcsoport weboldalára jut.

  • Csak 1x kattintson az érdekel gombra, majd várjon 10 másodpercet!

    nyito-lefele-nyil-bibor
Posted in Ajtókínálat.