blog-image-sidebaros-imodifa-vakuumfolias-3d-belteri-ajtok

Imodifa beltéri ajtók – Vákuumfóliás 2D és 3D beltéri ajtók

Az Imodifa beltéri ajtók a piacon szinte egyedülálló vákuumfóliás módszerrel gyártott beltéri ajtók

Az Imodifa beltéri ajtók alapanyaga MDF, amely egy homogén, görcs és feszültségmentes, ideális nedvesség tartalmú anyag, minek köszönhetően az ajtó nem fog külső behatás nélkül vetemedésnek indulni.

A vákuumfóliázással készült ajtóinkon 0,4 mm vastag fólia réteg található, ami egy erős és időtálló anyag. Közel hetvenféle színből választhat. Az ajtó esztétikájának csak a fantáziája szabhat határt. Beltéri ajtóinkat több mint 600 féle különböző marásmintával készítjük. Az így kapott variációs lehetőségek száma meghaladja a 9000-et, de ezen felül még üvegmezők és valódi krómcsík betétekkel lehet az ajtót egyedivé varázsolni.

Hosszútávú befektetés jó áron!

Egyedi méretben és akár egyedi mintával gyártjuk a 3D és 2D ajtókat.

Teljes körű szolgáltatást adunk, felméréstől a beszerelésig


Vákuum fóliás ajtók MOST bruttó 200.000,-ft-tól

nyito-lefele-nyil-bibor

Alap falcos ajtó, bruttó 200.000,-ft-tól

  • 2D marással
  • 3D marás + 20.000,-ft-tól/oldal

Síkba záródó ajtó, bruttó 215.000,-ft-tól

  • 2D marással
  • 3D marás + 20.000,-ft-tól/oldal

3 dimenziós (3D) marással készített Imodifa beltéri ajtók

imodifa-3d-marassal-keszult-belteri-ajtok      imodifa-3d-marassal-keszult-belteri-ajtok-01

A 3 dimenziós (3D) marással készült ajtóink fantázianeve "DEEP ajtó".

Felépítésében a DEEP ajtó közel azonos az IMODIFA Classic ajtajaival, hiszen hő- és hangszigetelt, rendelhető falcos- illetve falc nélküli változatban, látszó vagy rejtett pántokkal.

A mintát mindkét oldalon tömör 6 milliméteres MDF felületbe marják, melyek közé kemény hőszigetelő anyagot helyeznek.

A vákuum fóliás DEEP ajtóknál - szintén a maradandóság érdekében - a vákuum préselt felületeknél 4x4 milliméteres krómcsíkot helyeznek a falcos és a falc nélküli változatba is.

Azonos elképzelés vonalán lett kifejlesztve a DEEP édestestvére az intarziás ajtó is, melynél szintén csak a megrendelő szárnyaló képzelete szab határokat a mintáknak, csakhogy ez esetben a mintákba 3 milliméteres, anyagában színezett akril kerül.

Tervezze meg 3D beltéri ajtaját a gombra kattintva, és utána kérjen árajánlatot, vagy az oldal alján azonnal tud árajánlatot kérni:

2 dimenziós (2D) marással készített Imodifa beltéri ajtók

imodifa-2d-marassal-keszult-belteri-ajtok      imodifa-2d-marassal-keszult-belteri-ajtok-uveges

A 2 dimenziós (2D) marással készült ajtóink "Classic ajtó" néven szerepelnek.

Több mint 70 fajta felület mintázat és szín és több mint 100 fajta marás és üveg kialakítás van előre felvázolva.

Egyedi méretek, nincs szabvány korlátozás, a lakásbelsőhöz variálható kinézet és szín, minőségi anyaghasználat, gyártói garancia.

Beltéri ajtóinkat az igényes megjelenés és a modern kialakítások jellemzik, mert hő- és hangszigetelt, falcos- illetve falc nélküli változatban is rendelhető, látszó vagy rejtett pántokkal.

A mintát mindkét oldalon tömör 6 milliméteres MDF felületbe marják, melyek közé kemény hőszigetelő anyagot helyeznek, hogy kiküszöböljék a mélymarás miatti anyagveszteségből származó görbülést és az ajtók vetemedését. Hegesztett alumínium zártszelvény keretet kap az ajtólap, így tartós is.

Tervezze meg 2D beltéri ajtaját a gombra kattintva, és utána kérjen árajánlatot, vagy az oldal alján azonnal tud árajánlatot kérni:

nyito-lefele-nyil-bibor

3D Imodifa beltéri ajtók már beépítve, használatra készen.

nyito-lefele-nyil-bibor

Azonnali árajánlat kérés 3D vagy 2D Imodifa beltéri ajtókra

nyito-lefele-nyil-bibor

DEEP beltéri ajtók

Ez a beltéri ajtó típus kizárólag minőségi felületkezeléssel készül, mely után a gyártás folyamatában háromdimenziós marással viszik fel a mintázatot. Ennek köszönhetően ez a típus a beltéri ajtók között az egyik legmodernebbnek számít a szemet gyönyörködtető, letisztult és modern külső által. Az egyediség pontosan emiatt igencsak szélesnek mondható, ezért az ajtótervező programunk segítségével érdemes előre megtervezni, hogy a szerkezet hogyan nézzen ki elkészültekor.

Laminált beltéri ajtók

A laminált ajtók akár 3D-s beltéri ajtó nevet is kaphatnának, ugyanis rendkívül magas minőségű termékekről van szó, csak korszerű és minőségi alapanyagok használatával gyártják őket. A laminált beltéri változatok főleg azoknak lehet jó választás, akik hosszan tartó minőség és az egyedi külső rendkívül fontos, azonban megfizethető árért cserébe szeretnék ezt megkapni. Ezeknél a típusoknál széles választék található, többfajta marásminta, üveghelyminta, felületi szín és tokszín áll rendelkezésre.

 

biborhaz-kerjen-ajanlatot-vagy-ingyenes-visszahivast

Felújítást tervez? Esetleg építkezést? Talán már folyamatban vannak a munkálatok, de még nem talált megfelelő nyílászárókat? Válasszon egy Önt érdeklő termékcsoportot az alábbiakból, és máris egy lépéssel közelebb kerül a megoldáshoz.

  • Bíbor ház A kiválasztás után, nyomja meg az "Ez érdekel" gombot, és az adott termékcsoport weboldalára jut.

  • Csak 1x kattintson az érdekel gombra, majd várjon 10 másodpercet!

    nyito-lefele-nyil-bibor
Posted in 3D beltéri ajtók, Ajtókínálat and tagged , , , , , .