A cikk elolvasása: 2 perc
Felhívni bennünket ajánlatért: 20 másodperc (06 1 780-2760)

Imodifa vákuumfóliás 3D és 2D beltéri ajtók

Az Imodifa beltéri ajtók a piacon szinte egyedülálló vákuumfóliás módszerrel gyártott beltéri ajtók

Az Imodifa beltéri ajtók alapanyaga MDF, amely egy homogén, görcs és feszültségmentes, ideális nedvesség tartalmú anyag, minek köszönhetően az ajtó nem fog külső behatás nélkül vetemedésnek indulni.

A vákuumfóliázással készült ajtóinkon 0,4 mm vastag fólia réteg található, ami egy erős és időtálló anyag. Közel hetvenféle színből választhat. Az ajtó esztétikájának csak a fantáziája szabhat határt. Beltéri ajtóinkat több mint 600 féle különböző marásmintával készítjük. Az így kapott variációs lehetőségek száma meghaladja a 9000-et, de ezen felül még üvegmezők és valódi krómcsík betétekkel lehet az ajtót egyedivé varázsolni.

Hosszútávú befektetés jó áron!

Egyedi méretben és akár egyedi mintával gyártjuk a 3D és 2D ajtókat.

Teljes körű szolgáltatást adunk, felméréstől a beszerelésig

 

Vákuum fóliás ajtók MOST bruttó 200.000,-ft-tól

3 dimenziós (3D) marással készített Imodifa beltéri ajtók

 

A 3 dimenziós (3D) marással készült ajtóink fantázianeve “DEEP ajtó”.

Felépítésében a DEEP ajtó közel azonos az IMODIFA Classic ajtajaival, hiszen hő- és hangszigetelt, rendelhető falcos- illetve falc nélküli változatban, alsó-felső és rejtett pántokkal.

A mintát mindkét oldalon tömör 6 milliméteres MDF felületbe marják, melyek közé kemény hőszigetelő anyagot helyeznek.

A vákuum fóliás DEEP ajtóknál – szintén a maradandóság érdekében – a vákuum préselt felületeknél 4×4 milliméteres krómcsíkot helyeznek a falcos és a falc nélküli változatba is.

Azonos elképzelés vonalán lett kifejlesztve a DEEP édestestvére az intarziás ajtó is, melynél szintén csak a megrendelő szárnyaló képzelete szab határokat a mintáknak, csakhogy ez esetben a mintákba 3 milliméteres, anyagában színezett akril kerül.

Tervezze meg 3D beltéri ajtaját a gombra kattintva, és utána kérjen árajánlatot.

 

A 2 dimenziós (2D) marással készült ajtóink “Classic ajtó” néven szerepelnek.

Több mint 70 fajta felület mintázat és szín és több mint 100 fajta marás és üveg kialakítás van előre felvázolva.

Egyedi méretek, nincs szabvány korlátozás, a lakásbelsőhöz variálható kinézet és szín, minőségi anyaghasználat, gyártói garancia.

Beltéri ajtóinkat az igényes megjelenés és a modern kialakítások jellemzik, mert hő- és hangszigetelt, falcos- illetve falc nélküli változatban is rendelhető, alsó-felső és rejtett pántokkal.

A mintát mindkét oldalon tömör 6 milliméteres MDF felületbe marják, melyek közé kemény hőszigetelő anyagot helyeznek, hogy kiküszöböljék a mélymarás miatti anyagveszteségből származó görbülést és az ajtók vetemedését. Hegesztett alumínium zártszelvény keretet kap az ajtólap, így tartós is.

Tervezze meg 2D beltéri ajtaját a gombra kattintva, és utána kérjen árajánlatot.

 

3D Imodifa beltéri ajtók már beépítve, használatra készen