Szolgáltatások

Cégcsoportunk tagjai lassan egy évtizede szerves része a hazai nyílászáró,- és építőipar piacának. Célunk, hogy több éves szakmai tapasztalattal, nagy termékismerettel rendelkező csapatunkkal maradéktalanul kiszolgáljuk kedves ügyfeleinket minőségi termékekkel, megfizethető áron.

Egy lakásfelújítás, nyílászáró-csere vagy egy szép konyhabútor megválasztásakor számtalan kérdés, tisztázandó részlet merülhet fel, amire sokszor először nem is gondolnánk. Tapasztalt ajánlat-készítő,- és tervező kollégáink segítenek Önnek megtalálni azokat a termékeket, amire Önnek leginkább szüksége van felmerülő igényei és költségkerete szerint.

Nem csak értékesítünk, szolgáltatunk is! Több projekt-szintű munkában is részt vett beszerelő csapatunkkal vállaljuk a megrendelt nyílászárók szakszerű beszerelését és az utómunkálatokat is. A nyílászárók beszerelése után keletkező, fal sérüléseket, gipszkartonnal, vakolással, gletteléssel , akár szigeteléssel végezzük, illetve megtalálható a palettánkban a takaróléces visszajavítás is. Az utómunkálatoknál, különbséget kell tenni a házépítési anyaga alapján, illetve a régi szerkezetek rögzítése szerint is. Általánosságban a panellakásokat, takaróléces megoldást javasoljuk, a téglaépületeknél pedig a glett illetve a gipszkarton a legcélravezetőbb kivitel.

Külön szükséges megemlíteni a kapcsolt gerébtokos ablakok esetét. Gyakorlatilag lehetetlen meghatározni a felmérés során, hogy mit találunk a kibontott tokszerkezet mögött, így ezeknél a munkálatoknál, mindig tól-ig árat tudunk meghatározni.

Egy lakásfelújítás sokszor fárasztó lehet: biztos Önök is átélték már, amikor sorba jön a festő- burkoló-kőműves mester, egymást kerülgetve lakásunkban, és ha valami nem úgy halad, ahogy elterveztük, az egész terv dőlni kezd, mint egy kártyavár. És jöhet újra a telefonálgatás, időpont-egyeztetés és minden kezdődik, előröl…

Nálunk van megoldás! Ezentúl nem kell keresgélnie festő, burkoló, kőműves után. Mi azt is megoldjuk. Teljes körű lakásfelújítás, generál kivitelezés egy összeszokott csapattal, előre egyeztetett ütemterv szerint.

Ízelítő árainkból:

 • Műanyag nyílászárók szerelési díja 4,500 Ft tól.
  • egyszárnyú beltéri ajtó szerelése 10,000,- Ft / db
  • MABISZ minősített biztonsági ajtó szerelése (csapokkal hegesztve) 30,000,- Ft/ db
  • Műanyag ajtó szerelése 30,000,- Ft db
 • Fal sérülések javítása 4,000 Ft tól.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett vásárlóink széles táborában üdvözölhetjük majd.

Hívjon minket bizalommal! Telefon: 06 (1) 780-2760

INGYENES helyszíni felmérés

Árajánlat INGYENES helyszíni felméréssel

Jótanácsok

burkolatvaltas belteri ajtok korul

Burkolatváltás a beltéri ajtók körül

Néhány kérdés felmerül a burkolatváltás témájához is. Például, hogy hol legyen a burkolatváltás, milyen burkolatváltások léteznek, vagy mit tegyünk, ha rossz helyre került a burkolatváltó. Milyen burkolatváltók léteznek? Az alumínium vagy műanyag burkolatváltókból léteznek sík felületre valók, színt eltéréseket    áthidalók, eltérő burkolatokhoz készültek, burkolásnál vagy utólag szerelhető kivitelűek. Burkolatváltónak használhatunk  küszöböt is, ami lehet fém […]

Olvassa tovább...
belteri ajtok felmerese

Beltéri Ajtók felmérése

Egyedi méret Mindenki előtt ismeretes az a sajnálatos tény, hogy az elkészült végleges falnyílások méretei az esetek hetven százalékában eltérnek a tervrajzon szereplő méretektől. Ezen okból kifolyólag cégünk kizárólag a végleges falnyílások méretei alapján megrendelt ajtókat forgalmazza, így garantálva, hogy a szabvány méretektől eltérő falnyílások esetén is megfelelően beépíthető ajtók kerüljenek átadásra. Ennek köszönhetően teljes […]

Olvassa tovább...
amit belteri ajto vasarlas elott feltetlenul erdemes tudni

Amit a beltéri ajtó vásárlás előtt feltétlenül érdemes tudni!

Beltéri ajtók beépítése az utolsó munkálatok egyike, akár a végső festés után is kivitelezhető! Az építkezéseken található ragasztó glett festékanyagok nagy mennyiségű párát bocsátanak ki magukból. Ugyanakkor a beltéri ajtók nagy része, a normál felhasználáskor kialakult páratartalomnak képes csak ellenállni. A beltéri ajtók beépítése előtt szükséges megvárni, míg megszárad a festék és csak utána álljunk […]

Olvassa tovább...
biborhaz-kerjen-ajanlatot-vagy-ingyenes-visszahivast

Felújítást tervez? Esetleg építkezést? Talán már folyamatban vannak a munkálatok, de még nem talált megfelelő nyílászárókat? Válasszon egy Önt érdeklő termékcsoportot az alábbiakból, és máris egy lépéssel közelebb kerül a megoldáshoz.

 • Bíbor ház A kiválasztás után, nyomja meg az "Ez érdekel" gombot, és az adott termékcsoport weboldalára jut.

 • Csak 1x kattintson az érdekel gombra, majd várjon 10 másodpercet!

  nyito-lefele-nyil-bibor