A cikk elolvasása: 2 perc
Felhívni bennünket ajánlatért: 20 másodperc (06 1 780-2760)

Vákuumfóliás 3D és 2D beltéri ajtók

Kizárólag nálunk rendelhető, Louies vákuumfóliás beltéri ajtók.
195.000 Ft.-tól

Az árak mintától, fóliától, kivitelezéstől függően eltérhetnek.

A beltéri ajtók alapanyaga MDF, amely egy homogén, ághely-, és feszültségmentes, ideális nedvesség tartalmú anyag, minek köszönhetően az ajtó nem fog külső behatás nélkül vetemedésnek indulni.

Közel hetvenféle színből választhat. Az ajtó esztétikájának csak a fantáziája szabhat határt.

Beltéri ajtóinkat több mint 600 féle különböző marásmintával készítjük. Az így kapott variációs lehetőségek száma meghaladja a 9000-et, de ezen felül még plexitmezők és valódi krómcsík betétekkel lehet az ajtót egyedivé varázsolni.

 

Akár 2-4 hét alatt, egyedi méretben elkészítjük!

A lakásbelsőhöz variálható kinézet és szín, szabvány korlátozás nélkül, minőségi anyaghasználat, gyártói garancia.

Az ajtók hő- és hangszigetelten, rendelhető falcos-, 3D pánttal, illetve falc nélküli rejtett pántos változatban.

Az egyszerű egyvonalas minták (2D) mindkét oldalon 4 mm-es MDF felületbe kerülnek bemarásra, melyek közé papírrács betét kerül elhelyezésre.

A 3D-s mintákat mindkét oldalon tömör 6 mm-es MDF felületbe marjuk, melyek közé kemény hőszigetelő anyagot helyezünk el. Ezek kiküszöbölik a mélymarás miatti anyagveszteségből származó görbülést és az ajtók vetemedését.

Az ajtóknál a falc belső részét 0,8 mm ABS-sel élzárjuk, míg a külső felére erstefo (habosított gumi) kerül a csendesebb becsukódás érdekében.

Louies beltéri ajtóinkat az igényes megjelenés és a modern kialakítások jellemzik, mert hő- és hangszigetelt, falcos- illetve falc nélküli változatban is rendelhető, rejtett pántokkal.

Louies vákuumfóliás beltéri ajtók