A cikk elolvasása: < 1 perc

A harmonika ajtók kezdenek újra divatba jönni, ami nem is csoda, hiszen a kis helyiségben kapóra jönnek ráadásul manapság egyre szebbek és szebbek ezek a harmonika ajtók, hiszen egyre több modern és megújult technológiát használnak fel az ajtók elkészítéséhez, ezért már rengeteg különböző színben és stílusban is lehet harmonika ajtót vásárolni otthonába. A legtöbb webáruházban ráadásul most akciós áron lehet ezeket beszerezni.

Több beltéri ajtó akció vár mindenkit szerte a világhálón, tehát ha ön is éppen lecserélné beltéri ajtóját, akkor megéri szétnézni, hiszen hatalmas leárazásokkal találkozhat a legjobb beltéri ajtó webáruházakban. Akciós áron kaphatóak most például a beltéri harmonika ajtók is, amelyek akkor jelenthetnek tökéletes megoldást, amikor az ajtónak a nyitási helyigénye nincsen biztosítva, különösen akkor, ha az ajtó egy kisebb helyiségre vagy egy folyosóra nyílik. a Rhino CPL harmonika ajtói a legújabb termékek közé tartoznak, és ezek igazán modernek, elegánsak és esztétikusak, tehát dekorációs elemként is nagyon jól funkcionálnak majd. A beltéri harmonika ajtók esetében a tokon belül fordul el az ajtólap tehát az ajtó nem rendelkezik záródási aljzattal.

Ahhoz, hogy a zárás hézagmentes legyen kefesor tömítést helyeztek el a két függőleges és a felső élen. A tokhoz az ajtólap részei egy speciális és rejtett 3D-s pántolás segítségével kapcsolódnak, a lap megvezetését pedig azáltal biztosítják, hogy a felső tokrészben van egy integrált zörejmentesített vezető rendszer. Az ajtó felülete, a lapja és a tokja is CPl laminátummal van borítva, ami igen vastag és magasfokú kopásállóságot is biztosít. A beltéri harmonika ajtót most 16 féle színben lehet megrendelni, tehát mindegy, hogy önnek milyen stílusú az otthona, biztosan megtalálja majd a tökéletes beltéri harmonika ajtót.