Tekintse meg teljes ajtókínálatunkat!

Beltéri ajtók széles választéka megjelenésben, stílusban és színvilágban. Nemcsak házhoz szállítjuk, hanem be is építjük.

Akciós CPL beltéri ajtók

blog-image-sidebaros-akcios-belteri-ajto-arlista-cpl-belteri-ajtok

A CPL fóliás ajtó és a dekorfóliás ajtó között látszatra nincs sok különbség – ha csak a megjelenését vizsgáljuk, nem tapintjuk meg, és kellő távolságból nézzük, semmi sem tűnik fel. Azonban ha közelebbről nézzük a dolgot, a CPL fóliás ajtó minősül jobbnak.

Dekor Beltéri Ajtó Akció!

blog-image-sidebaros-oriasi-dekor-belteri-ajto-akcio-02

A standardtól eltérő vastagsági méretek rendelésére is van lehetőség. Vékonyabb fal esetén az ajtó beépítőjének párnafával, vagy gipszkarton csíkokkal ki kell pótolnia a fal toktakaró alá eső részének vastagságát a szükséges méretig.

Dekor Plusz beltéri ajtók

Teljes beltéri ajtó kínálatunk

A dekorfóliás ajtók hatalmas előnye, hogy olcsók és nagyon gyorsan készen vannak, ezért tökéletes megoldás, akkor is, ha az utolsó percben jut eszébe, hogy “hoppá, a beltéri ajtókat még nem vettük meg, de pár nap múlva beköltöznénk”.

Borovi fenyő beltéri ajtó

blog-image-sidebaros-festett-mdf-ajtok

Hibátlan, kiváló minőségű hossz-toldás nélküli és csomómentes borovi fenyő. Nikkelezett táskás pánttal szerelve, küszöb nélkül. 45/90 mm-es zárral. Ütközésgátló, lágy gumival.

CPL minőségű 3D dekor beltéri ajtók

cpl-laminalt-belteri-ajtok-szabvany-meretben-atfogo-tokkal

Raktárról 2 színben, fehér kőris és sonoma tölgy. Három oldalon falcolt, papírrács belső erősítésű ajtólap, CPL laminált felülettel, normál kulcsos zárral.

Műanyag Beltéri ajtók

blog-image-sidebaros-muanyag-belteri-ajtok

Különösen ajánljuk nagy igénybevétellel járó tevékenységekhez, például hentes üzlet, műhely, ABC, konyhák, kifőzdék, stb., hiszen könnyedén, vegyszeres ronggyal tisztíthatóak.

Beltéri tolóajtó rendszerek – DIVA AIR 40/80

Teljes beltéri ajtó kínálatunk

Beltéri tolóajtó rendszerek. Falra vagy mennyezetre szerelhető, ütközővel, kiegészítőkkel, magasállítási lehetőséggel. Alkalmazható 1 és 2 szárnyú tolóajtókhoz.

Német CPL beltéri ajtók, raktárról

blog-image-nemet-cpl-belteri-ajtok

Rendeljen raktárról Németországában gyártott CPL fóliás ajtókat, és élvezze a jó ár és jó minőség kompozícióját. Valójában nem CPL, hanem HPS, ami kicsit erősebb, jobb minőségű a CPL fóliás ajtóktól.

Tosca beltéri ajtók

tosca-belteri-ajtok

MDF vázkeretes ajtólap. Két oldalt függőleges, középen vízszintes száliránnyal. Lengyel gyártmány. Savmart üvegezéssel (4 mm), vagy saját anyagából készült betéttel. 3 db. krómozott, állítható zsanérral.

Német dekorfóliás beltéri ajtók, raktárról

nemet-dekorfolias-ajtok

A faerezetek természethűen ábrázolják a fafajok valódi erezetét, a könnyen kezelhető felületet könnyű tisztítani, és az aktuális trend színeiben elérhető.

Beltéri tolóajtó rendszerek – EKONOM 40

Teljes beltéri ajtó kínálatunk

Beltéri tolóajtó rendszerek. Falra vagy mennyezetre szerelhető, ütközővel, kiegészítőkkel, magasállítási lehetőséggel. Alkalmazható 1 és 2 szárnyú tolóajtókhoz.

Festett MDF beltéri ajtók

MDF beltéri ajtók

Az MDF beltéri ajtó az elmúlt pár évben az egyik legnépszerűbb belső ajtótípussá vált – nem véletlenül.
Egyik jellemzője ugyanis átlagon felüli tartóssága, így ha ezt a típust választja, biztos lehet benne, hogy jó pár évig nem kell ajtócserén gondolkodnia.

Classic (Fehér) – Lakköntött beltéri ajtók raktárról

blog-image-sidebaros-classic-festett-ajtok

Népszerű beltéri ajtó családunk, a festett ajtó, mely az átlagosnál jóval igényesebb.
A fehér ajtó a tisztaságot, az egyszerű eleganciát testesíti meg.

Technikai beltéri ajtók, kivitelezőknek, beruházóknak

blog-image-sidebaros-technikai-ajtok

Kínálatunkban elérhető három különböző kivitelű és hanggátló értékű ajtó. Ezeken kívül a németországi Domoferm, illetve Hörmann gyár teljes termékpalettáját kínáljuk.

Nostra PVC fóliás beltéri ajtók

nostra-pvc-folias-belteri-ajtok-raktarrol

Talán a legnagyobb előnyei a nedvességállóság és kopásállóság, egyszerű gondozás és a háztartási vegyi anyagokkal szembeni ellenálló képessége.
Ellenáll a hőmérsékleti változásoknak.

Ügyfeleink mondják rólunk

“Korrekt kiszolgálás. A szerelési munkálatokat színvonalasan elvégző munkatársak. (Zoltán, Rudolf) Köszönöm munkájukat.”
Papp Erzsi

“Nem volt egyszerű futam a bejárati ajtóm miután többször is ki kellett cserélni, viszont az összes dolgozóról csak jót tudok mondani, mindenki segítőkész és a végletekig türelmes volt! Persze én is :- Sokaknak problémamegoldásból, hozzáállásból lenne mit tanulni! Köszönöm!”
Tóth Zoltán

“Korrekt cég, nagyon szimpatikus szerelőcsapattal. Teljes ablakcserét csináltak nálunk a családi házon, és csak ajánlani tudom őket! 5*”
Kollmann Szilárd Alex

Telefonszámaink

Mobil (Buda): +36 (70) 413-9450
Mobil (Pest): +36 (70) 426-3106
Vezetékes (Pest): +36 (1) 780-2760

Online kapcsolat