Tekintse meg teljes ajtókínálatunkat!

Beltéri ajtók széles választéka megjelenésben, stílusban és színvilágban. Nemcsak házhoz szállítjuk, hanem be is építjük.

Tapétaajtó raktárkészletről kedvező áron

Teljes beltéri ajtó kínálatunk

Versenyképes árú, megfordítható standard tapétaajtó vasalattal, tégla- és gipszkarton falhoz. Könnyű és gyors szerelhetőség, hosszú élettartam. Nagyon modern, divatos a kész ajtó minimalista megjelenése: nincs tok, nincs semmi zavaró elem a fal és az ajtó találkozásánál.

Akciós CPL beltéri ajtók

blog-image-sidebaros-akcios-belteri-ajto-arlista-cpl-belteri-ajtok

A CPL fóliás ajtó és a dekorfóliás ajtó között látszatra nincs sok különbség – ha csak a megjelenését vizsgáljuk, nem tapintjuk meg, és kellő távolságból nézzük, semmi sem tűnik fel. Azonban ha közelebbről nézzük a dolgot, a CPL fóliás ajtó minősül jobbnak.

Dekor Beltéri Ajtó Akció!

blog-image-sidebaros-oriasi-dekor-belteri-ajto-akcio-02

A standardtól eltérő vastagsági méretek rendelésére is van lehetőség. Vékonyabb fal esetén az ajtó beépítőjének párnafával, vagy gipszkarton csíkokkal ki kell pótolnia a fal toktakaró alá eső részének vastagságát a szükséges méretig.

Dekor Plusz beltéri ajtók

Teljes beltéri ajtó kínálatunk

A dekorfóliás ajtók hatalmas előnye, hogy olcsók és nagyon gyorsan készen vannak, ezért tökéletes megoldás, akkor is, ha az utolsó percben jut eszébe, hogy “hoppá, a beltéri ajtókat még nem vettük meg, de pár nap múlva beköltöznénk”.

CPL Plusz beltéri ajtók

Teljes beltéri ajtó kínálatunk

Magyar szabvány méretű CPL fóliás beltéri ajtók. Minden elemük a piacon egyedülálló módon EGGER CPL fóliázott felület. Az ajtólap papírráccsal erősített, MDF keretszerkezetű.

Borovi fenyő beltéri ajtó

blog-image-sidebaros-festett-mdf-ajtok

Hibátlan, kiváló minőségű hossz-toldás nélküli és csomómentes borovi fenyő. Nikkelezett táskás pánttal szerelve, küszöb nélkül. 45/90 mm-es zárral. Ütközésgátló, lágy gumival.

CPL minőségű 3D dekor beltéri ajtók

cpl-laminalt-belteri-ajtok-szabvany-meretben-atfogo-tokkal

Raktárról 2 színben, fehér kőris és sonoma tölgy. Három oldalon falcolt, papírrács belső erősítésű ajtólap, CPL laminált felülettel, normál kulcsos zárral.

Beltéri tolóajtó rendszerek – DIVA AIR 40/80

Teljes beltéri ajtó kínálatunk

Beltéri tolóajtó rendszerek. Falra vagy mennyezetre szerelhető, ütközővel, kiegészítőkkel, magasállítási lehetőséggel. Alkalmazható 1 és 2 szárnyú tolóajtókhoz.

Német CPL beltéri ajtók, raktárról

blog-image-nemet-cpl-belteri-ajtok

Rendeljen raktárról Németországában gyártott CPL fóliás ajtókat, és élvezze a jó ár és jó minőség kompozícióját. Valójában nem CPL, hanem HPS, ami kicsit erősebb, jobb minőségű a CPL fóliás ajtóktól.

Tosca beltéri ajtók

tosca-belteri-ajtok

MDF vázkeretes ajtólap. Két oldalt függőleges, középen vízszintes száliránnyal. Lengyel gyártmány. Savmart üvegezéssel (4 mm), vagy saját anyagából készült betéttel. 3 db. krómozott, állítható zsanérral.

Német dekorfóliás beltéri ajtók, raktárról

nemet-dekorfolias-ajtok

A faerezetek természethűen ábrázolják a fafajok valódi erezetét, a könnyen kezelhető felületet könnyű tisztítani, és az aktuális trend színeiben elérhető.

Beltéri tolóajtó rendszerek – EKONOM 40

Teljes beltéri ajtó kínálatunk

Beltéri tolóajtó rendszerek. Falra vagy mennyezetre szerelhető, ütközővel, kiegészítőkkel, magasállítási lehetőséggel. Alkalmazható 1 és 2 szárnyú tolóajtókhoz.

Festett MDF beltéri ajtók

MDF beltéri ajtók

Az MDF beltéri ajtó az elmúlt pár évben az egyik legnépszerűbb belső ajtótípussá vált – nem véletlenül.
Egyik jellemzője ugyanis átlagon felüli tartóssága, így ha ezt a típust választja, biztos lehet benne, hogy jó pár évig nem kell ajtócserén gondolkodnia.

Classic (Fehér) – Lakköntött beltéri ajtók raktárról

blog-image-sidebaros-classic-festett-ajtok

Népszerű beltéri ajtó családunk, a festett ajtó, mely az átlagosnál jóval igényesebb.
A fehér ajtó a tisztaságot, az egyszerű eleganciát testesíti meg.

Technikai beltéri ajtók, kivitelezőknek, beruházóknak

blog-image-sidebaros-technikai-ajtok

Kínálatunkban elérhető három különböző kivitelű és hanggátló értékű ajtó. Ezeken kívül a németországi Domoferm, illetve Hörmann gyár teljes termékpalettáját kínáljuk.

Műanyag Beltéri ajtók

blog-image-sidebaros-muanyag-belteri-ajtok

Különösen ajánljuk nagy igénybevétellel járó tevékenységekhez, például hentes üzlet, műhely, ABC, konyhák, kifőzdék, stb., hiszen könnyedén, vegyszeres ronggyal tisztíthatóak.

Ügyfeleink mondják rólunk

“Korrekt kiszolgálás. A szerelési munkálatokat színvonalasan elvégző munkatársak. (Zoltán, Rudolf) Köszönöm munkájukat.”
Papp Erzsi

“Nem volt egyszerű futam a bejárati ajtóm miután többször is ki kellett cserélni, viszont az összes dolgozóról csak jót tudok mondani, mindenki segítőkész és a végletekig türelmes volt! Persze én is :- Sokaknak problémamegoldásból, hozzáállásból lenne mit tanulni! Köszönöm!”
Tóth Zoltán

“Korrekt cég, nagyon szimpatikus szerelőcsapattal. Teljes ablakcserét csináltak nálunk a családi házon, és csak ajánlani tudom őket! 5*”
Kollmann Szilárd Alex

Telefonszámaink

Mobil (Buda): +36 (70) 413-9450
Mobil (Pest): +36 (70) 426-3106
Vezetékes (Pest): +36 (1) 780-2760

Online kapcsolat