A cikk elolvasása: < 1 perc

Manapság nagyon széles a beltéri ajtó választék, és ha olcsón szeretne minőségi beltéri ajtóhoz jutni, akkor alaposan szét kell néznie, hiszen rengeteg webáruházban árusítanak beltéri ajtókat, de csak kevés helyen találni olcsó, de mégis minőségi ajtót.

Beltéri ajtók olcsón beszerezhetőek különböző webáruházakból, tehát már nem kell bútorüzletbe mennie azért, hogy beltéri ajtót vásároljon, hiszen már kényelmesen rendelhet a saját kanapéjáról is, és ha szerencséje van, akkor néhány napon belül el is intézik a szállítást, és igény szerint a beltéri ajtók beszerelését is vállalják. Az MDF dekorfóliás beltéri ajtók a legolcsóbbak a piacon, amelyek nagyon masszívak és jó minőségűek, ráadásul egyedi a formájuk, a mintájuk is esztétikus ráadásul rendkívül széles kínálatban elérhetőek és többféle szín közül lehet válogatni, ami pedig a legjobb, hogy egyedi méretben is meg lehet ezeket rendelni. A standard beltéri ajtók között találni világos tölgy, arany tölgy, cseresznye, dió és szürke színű ajtókat is.

A beltéri ajtókhoz hozzátartozik az üveg, az ajtólap, a tok, a zártest, a kilincs és a takaróléc is. A zárszerkezetek jobb esetben biztonsági cilinderbetéttel rendelkeznek, beragadásmentesek, és krómozott, esztétikus kilinccsel rendelkeznek. Az ajtótokok kaphatóak szappanmart élű vagy sarkos tokkivitellel, vagy átfogó tokos kivitelezésben, ráadásul ha olyan tokot választ, ami gumi huzattömítéssel rendelkezik, akkor a hangszigetelés is garantált lesz. Manapság már olyan beltéri ajtókat is lehet kapni, amiknek a tokja az egyik oldalon takaróléc garnitúrával rendelkezik.  A beltéri ajtókat általában 2-3 hét alatt készítik el a webáruházak, tehát viszonylag gyorsan kaphatja majd kézhez álmai ajtaját és ha szerencséje van, akkor kevés pénzből is megúszhatja a rendelést.