Hogyan takarítsuk a fehér beltéri ajtókat

Az ajtó fontos kiegészítője bármelyik helyiségnek. A fehér ajtók lenyűgözőek lehetnek, de könnyebben láthatók a szennyeződések, mint a sötétebb ajtókon, és fontos, hogy tiszták legyenek, hogy megtartsák a feltűnő megjelenésüket, éppen ezért a fehér beltéri ajtók rendszeresebb karbantartást igényelnek.

Beltéri ajtó olcsón kapható akár fehér színben is, ezért ha önnek is minden álma egy fehér beltéri ajtó, akkor megéri szétnézni a webáruházakban, és itt többféle beltéri ajtót is talál majd. A fából készült beltéri ajtók különleges figyelmet igényelnek a műanyag  ajtókhoz vagy alumínium keretekhez tartozó egyajtókhoz képest. Ki kell választani a megfelelő tisztító oldatot, attól függően, hogy az ajtó festett, lakkozott, olajjal festett vagy festett latex alapú festékkel festett. Enyhe edényszappan és víz hígított oldata alkalmas lehet a legtöbb felület tisztítására. Kezdje az ajtó porlasztásával, hogy a lehető legtöbb laza törmeléket és szennyeződést eltávolítsa. Ezután próbálja ki a tisztítóoldatot az ajtó olyan területén, amely nincs jól látható helyen, hogy megbizonyosodjon arról, hogy bírja a vegyszert az ajtó. Helyezzen néhány újságot az ajtó alá, hogy elkapja a cseppeket, miután elkezdte tisztítani.

Ha a megoldás biztonságosnak tűnik, akkor le kell törölnie az ajtót. Használjon spray-palackot a tisztítóoldat használatához, majd egy szivaccsal vagy egy gumibetétes törlőkendővel törölje át és szárítsa meg az ajtót papírtörölközővel. Ha a lakkozott vagy foltos ajtó karcolásokkal vagy karcsúsító jelekkel rendelkezik, akkor ezeket megszabadíthatja megfelelő bútorápolási technikával vagy viasz árnyékolással. Ha a kopás vagy a karcolás nagyon mély, akkor lehet, hogy át kell festeni a keretet. Győződjön meg róla, hogy a használt festék pontos egyezést mutat az eredeti színnel. Kipróbálhatja azt, hogy megegyezik-e a festék egy nem jól látható területen.

Gratulálunk, elolvasta a cikket. Ha tetszett, mutassa meg az ismerőseinek is!

biborhaz-kerjen-ajanlatot-vagy-ingyenes-visszahivast

Felújítást tervez? Esetleg építkezést? Talán már folyamatban vannak a munkálatok, de még nem talált megfelelő nyílászárókat? Válasszon egy Önt érdeklő termékcsoportot az alábbiakból, és máris egy lépéssel közelebb kerül a megoldáshoz.

  • Bíbor ház A kiválasztás után, nyomja meg az "Ez érdekel" gombot, és az adott termékcsoport weboldalára jut.

  • Csak 1x kattintson az érdekel gombra, majd várjon 10 másodpercet!

    nyito-lefele-nyil-bibor
Posted in Blog and tagged , .