Válassz egy húsvéti ajándékot a beltéri ajtó rendelésed mellé

Ebben a húsvéti akcióban az a szép, hogy végtelenül egyszerű.

Annyit kell tenned, hogy legalább egymillió forint értékben rendelsz tőlünk beltéri ajtókat és legkésőbb 2016 március 31-ig megkötöd velünk a szerződést.

Nézz szét a honlapunkon, válaszd ki mit szeretnél vagy kérj árajánlatot, esetleg visszahívást, és írd be az üzenetbe azt, hogy „Bíborház húsvét”. Visszahívást ide kattintva is tudsz kérni, de minden aloldalon ott lesz egy visszahívás gomb és itt oldal alján is.

Csak arra ügyelj, hogy legkésőbb 2016 március 31-ig kösd meg velünk a szerződést és mond be a „Bíborház húsvét” varázsszót amikor bejössz hozzánk szerződni.

Ha felmerült benned pár kérdés, íme a válaszunk néhányra:

  1. Kérdés ) Ki is kell fizetnem 2016 március 31-ig? Válasz: Nem kell kifizetned a teljes összeget, csak leszerződni velünk és 40% foglalót adni.
  2. Kérdés ) Mikor kapom meg a pénzt, vagy a Wellness hétvégét. Válasz: Amint teljesen kifizetted a vételárat, azonnal megkapod a választott ajándékot.
  3. Kérdés ) A Wellness hétvége hova szól? Válasz: A pontos helyet ezen a héten fogjuk közzétenni, de az biztos, hogy egy Magyarországi üdülőhelyen 2 személyre, 2 éjszakás All Inclusive ellátással lesz egy Wellness hétvége. Csak az odautazást kell megoldanod, a többit mi fizetjük.
  4. Kérdés ) Ha kevesebbért rendelek, akkor nem kapok semmit? Válasz: Ha egymillió alatt, de legalább 300.000,- értékben rendelsz, akkor 5% kedvezményt adunk.
  5. Ha még van kérdésed, tedd fel nekünk, amikor ajánlatot kérsz.

 

Tehát melyik ajándékot kéred?

2016-husvet-akcio-szazezer-forint

a 100.000,- Forintot kérem

2016-husvet-akcio-hetvegi-pihenes

a Wellness hétvégét a párommal kérem

Ha egymillió alatt, de legalább 300.000,- értékben rendelsz, akkor 5% kedvezményt adunk.

Visszahívás kérés / Jelentkezés a „Bíborház húsvét” akcióra

Az akció már nem érvényes.