A cikk elolvasása: < 1 perc

Egyedi méret

Mindenki előtt ismeretes az a sajnálatos tény, hogy az elkészült végleges falnyílások méretei az esetek hetven százalékában eltérnek a tervrajzon szereplő méretektől. Ezen okból kifolyólag cégünk kizárólag a végleges falnyílások méretei alapján megrendelt ajtókat forgalmazza, így garantálva, hogy a szabvány méretektől eltérő falnyílások esetén is megfelelően beépíthető ajtók kerüljenek átadásra.

Ennek köszönhetően teljes mértékben szabad kezet adunk megrendelőinknek az alábbi mérethatárokon belül:

Átgondolt méretvétel

Az egyedi gyártásból adódóan kiemelt fontosságot kap a falnyílások precíz, átgondolt beméretezése. Egy ilyen felmérés nem csupán a szélesség, magasság, falvastagság lemérését jelenti, sokkal inkább az adott falnyílás beépíthetőségének vizsgálatát.

Amire figyelni kell:

a falkávák valóban vízszintesen, függőlegesen állnak-ea fal valóban sík-e, a borítások teljes hosszban fel tudnak-e feküdnia falnyílás szélein túllógó tokborításoknak van-e elegendő helyaz ajtólapok – legyen nyíló vagy toló – szabad mozgatását nem akadályozza-e valami

Felmérés

A fent leírt elméleti vizsgálat mellett egyaránt döntő fontossággal bír a falnyílások mindenre kiterjedő precíz beméretezése.

Beltéri Ajtók felmérése

Beltéri Ajtók felmérése

Beltéri Ajtók felmérése. Nyitásirány meghatározás

Beltéri Ajtók felmérése. Nyitásirány meghatározás

INGYENES helyszíni felmérés

Árajánlat INGYENES helyszíni felméréssel


Kattintson ide