Már sok éve a műértő, azaz szakmailag hozzáértő és a minőségre igényes, a lakberendezés művészete iránt fogékony közönséghez szólnak termékeink.
Minden egyes termékünk egy gondosan megformált, szinte művészi igénnyel és legjobb technikai tudásunk szerint kivitelezett alkotás, mely az esztétikum és a funkció, stílus és biztonság kettős céljának igyekszik megfelelni.

Hiszen tudjuk: a biztonsági funkció mellett a kilincs az ajtó és egyben az otthon dísze is. Megkönnyíti dolgunkat, hogy a kivitelezésben kiváló tervezők és a legmodernebb, XXI. századi technológia van segítségünkre.

Kínálatunkat ma már nem kizárólag kilincsek alkotják, hanem olyan, a nyílászárókhoz kapcsolódó egyéb innovatív termékek is, melyek vagy technológiai, vagy esztétikai szempontból újat, szebbet, jobbat kínálnak, mint az elcsépelt, szürke átlag. Válasszon közülük kedvére, és tegye szebbé otthonát!

Nagyon fontos, hogy a kilincsek műszaki és biztonsági szempontból való kiválasztása és egyes esetekben felszerelése is komoly szakértelmet igényel.

Katalógusunkat több fejezetre osztottuk a könnyebb átláthatóság érdekében, elől a kilincsekkel kezdünk, stílus szerinti bontásban, majd az egyéb vasalatokkal, kiegészítőkkel folytatjuk. Jó tudni, hogy termékeink illeszkednek vagy illeszthetőek a magyar-, illetve a hazánkban leginkább használatos külföldi szabványú zárakhoz, nyílászárókhoz.

Kilincseink szinte kivétel nélkül számos technikai változatban elérhetők, egy-egy kilincscsaládon belül a normál kulcslyukas belsőajtó-kilincsek mellett legtöbbször megtalálható cilinderlyukas, gombos (fix és forgó), toalett elfordítós, ovális rozettás vagy biztonsági ajtókilincs is.

Kilincsmodelljeink zöméből – akár kulcsra zárható – ablakkilincs is rendelhető, ezeket a legtöbb esetben nem mutatjuk be külön fényképen. Ehelyett a jobb oldalon található
piktogramok segítségével jelezzük, hogy egy-egy modell a képen látható változaton kívül még milyen formai vagy műszaki kivitelben rendelhető.

A letölthető kilincskatalógus ide kattintva érhető el.
A kilincskatalógus megtekintéséhez az Adobe Acrobat program szükséges. Innen tölthető le.