miert-jobb-a-cpl-folias-ajto-a-dekorfolias-ajtonal

Miért jobb a CPL fóliás ajtó a dekorfóliás ajtónál?

A CPL fóliás ajtó és a dekorfóliás ajtó között látszatra nincs sok különbség.
Ha csak a megjelenését vizsgáljuk, nem tapintjuk meg, és kellő távolságból nézzük, semmi sem tűnik fel. Azonban ha közelebbről nézzük a dolgot, a CPL fóliás ajtó minősül jobbnak.

Hogy miért?

A dekorfólia egy vékonyabb, gyengébb felületet ad, mely kevésbé bírja az igénybevételt, mint a CPL fóliás ajtó. A dekorfóliás ajtó tehát megfelelhet olyan helyeken, ami csak felnőttek által lakott, és kevésbé nagy igénybevételnek van kitéve, mert nincs akkora forgalom – de ahol már többen laknak, és gyerekek is élnek, a dekorfóliás ajtó nem lesz elég, CPL fóliás beltéri ajtóra lesz szükség.

Munkahelyeken, irodai környezetben is ajánlott CPL fóliás ajtót választani, hiszen ott is nagy az igénybevétele az ajtóknak, valamint ezeket az ajtókat probléma mentesebben lehet használni, és tisztán tartani.

Gratulálunk, elolvasta a cikket. Ha tetszett, mutassa meg az ismerőseinek is!

biborhaz-kerjen-ajanlatot-vagy-ingyenes-visszahivast

Felújítást tervez? Esetleg építkezést? Talán már folyamatban vannak a munkálatok, de még nem talált megfelelő nyílászárókat? Válasszon egy Önt érdeklő termékcsoportot az alábbiakból, és máris egy lépéssel közelebb kerül a megoldáshoz.

  • Bíbor ház A kiválasztás után, nyomja meg az "Ez érdekel" gombot, és az adott termékcsoport weboldalára jut.

  • Csak 1x kattintson az érdekel gombra, majd várjon 10 másodpercet!

    nyito-lefele-nyil-bibor
Posted in Blog and tagged , , .