Csináld magad! A szobafestés mesterfogásai

Csináld magad! A szobafestés mesterfogásai

Csináld magad! A szobafestés mesterfogásai. Tájékozódás és tervezés nélkül ne vágjunk bele! Tájékozódjunk és tervezzünk meg mindent jó előre, ha nem akarunk felesleges munkát végezni, vagy jóval többet ráfordítani a műveletre, mint amennyi szükséges lenne. Fel kell mérnünk a lefestendő felületek állapotát és méretét, majd ennek megfelelően kell a folyamatokat megtervezni, és a hozzávalókat beszerezni. Ökölszabályként elmondható, hogy 7-8 négyzetméteres felülethez fogunk elhasználni 1 liter festéket.

Olvassa tovább...

Mi alapján válasszunk beltéri ajtókat?

Varázslatos érzés beleszeretni egy gyönyörű és különleges ajtóba, ám mielőtt megvenné, érdemes átgondolnia: biztos ez a legjobb választás? Mostani cikkünkben összeszedtünk néhány megfontolandó szempontot, amik segítenek Önnek, hogy hosszútávon is elégedett legyen döntésével.

Olvassa tovább...

Beltéri ajtó festése – lehetséges?

Amikor ajtóvásárlásra kerül a sor, rögtön felmerülhet Önben a kérdés: a drágább, felületkezelt vagy az olcsóbb, nyersfa ajtót válassza? „Majd otthon lefestem én magam!” – vághatná rá rögtön, azonban nem minden típus alkalmas erre. A cikkből kiderül, mikor jó döntés az otthoni festés.

Olvassa tovább...